Privacy wetgeving: hoe zit het nou?

Per 1 oktober is de nieuwe privacy wetgeving van kracht. Chris Snee Nike Air Max 95 Canada Goose Expedition Parka Womens Air Jordan 7 De belangrijkste wijziging is natuurlijk de invoering van het bel-me-niet-register. Lightweight Marisol 6 Veste Butler Bulldogs Jerseys Air Jordan 14 Retro Nike Tiempo homme March Madness Jerseys Wanneer je je als consument op dit register inschrijft, mag je niet meer lastig gevallen worden door Telemarketeers. Moncler Pas Cher nike air max 1 og femme Air Jordan 2 (II) Dat is duidelijk. Florida Gators Air Jordan 14 ROSHE LD-1000 QS Canada Goose Langford Parka Los Angeles Clippers New Balance 373 femme AIR MAX SEQUENT Wijzigingen e-mail marketing Echter, er is nog een aanvullende wijziging op de wetgeving. Nike Air Max Parajumpers Femme Pas Cher Nike Air Jordan 4.5 Womens
Nike Roshe Run Femme Nike SB Check Deze wijzigingen hebben voornamelijk invloed op mijn werkgebied, namelijk die van de online marketing. Womens Jordan Retro 11 UGG Fox Fur Bottes Nike Air Trainer 3 Parajumpers Femme Pas Cher Parajumpers Pas Cher Voornamelijk adverteerders die gebruik maken van e-mail hebben het minder makkelijk door de nieuwe wetgeving. ADIDAS Yeezy Boost 350 V2 Moncler Manteaux Adidas D Rose 6 Air Jordan 3 Immers, als je zakelijke nieuwsbrieven of e-DM’s verstuurt naar je klanten, dienen deze hier nadrukkelijk toestemming voor te hebben verleend. Scarpe Air Jordan 5 Air Jordan 3 Retro Canada Goose Parka Expedition Ook een logische wijziging in de wetgeving dus. Jamie Collins Joe Montana Notre Dame Jersey Parajumpers Femme Long Bear Deze aanpassing van de wetgeving volgt op een eerdere wijziging, gericht op het verzenden van commerciële e-mails naar consumenten. Nike SB Stefan Janoski Moncler Manteaux AIR MAX ZERO QS Nevada Wolf Pack Jerseys Nike Air Jordan 4
Air Jordan Retro 10 Niet alleen dient men hier nadrukkelijk om toestemming te vragen (opt-in), in tegenstelling tot het vragen of men géén e-mails wil ontvangen (opt-out). San Antonio Spurs Jerseys Womens Air Jordan 13 Canada Goose Kensington Parka Under Armour Spotlight homme Deze laatste methode werd tot voor kort veelal gehanteerd, omdat het simpelweg een hogere leadconversie genereerde. Scarpe Air Jordan 3 Dat mag dus niet meer. Adidas Original Zx Flux Homme UGG Enfant Adidas Zx Flux Homme Rouge Canada Goose Pas Cher Double opt-in Sterker nog, men dient gebruik te maken van een double opt-in. Canada Goose Trillium Parka Air Jordan 1 (I) Doudoune Canada Goose Pas Cher Hierbij woprdt er dus niet alleen om een e-mail adres gevraagd, maar dient dit adres ook middels een bevestigingsmail te worden geactiveerd. Nike Kevin Durant Een extra maatregel om spam tegen te gaan. nike air max thea blu donna Parajumpers en vente Missouri Tigers Canada Goose Trillium Seton Hall Pirates Tell-a-friend Als laatste is het tell-a-friend mechanisme aangepakt. Nike Air Jordan Future
Air Jordan 7 Retro
Canada Goose Soldes De wijzigingen in deze veelgebruikte vorm van member get member mag nu nog alleen worden toegepast wanneer duidelijk is wie de afzender is (particulier) en via welke site (adverteerder) deze is verzonden. New Balance 1300 homme TUBULAR SHADOW KNIT Doudoune Canada Goose Pas Cher Air Jordan 3 Retro
Op deze manier kan de ontvanger de verzender vragen voortaan af te zien van dergelijke mails. UA ClutchFit Drive 2 Wichita State Shockers PUMA King homme Canada Goose Snow Mantra Tevens mag tell-a-friend niet meer worden beloond. Canada Goose Westmount Parka Doudoune Parajumpers Pour Femme Timberland Enfant Womens Air Jordan 11 Air Foamposite One Bijvoorbeeld: een extra speel- of winkans bij het verzenden van een ericht naar een x aantal nieuwe vrienden. Air Jordan 13 Sterling Shepard AIR MAX SEQUENT NIKE AIR HUARACHE Joey Bosa OSU Jersey Moncler Pas Cher De ‘friend’ dient overigens zijn of haar gegevens alsnog ter beschikking te stellen aan de adverteerder. Canada Goose Victoria Parka Canada Goose Homme Bottes Ugg Mens Air Jordan 3 nike air max 90 blu donna Een tell-a-friend dient dus nog geactiveerd te worden voordat de gegevens gebruikt mogen worden om te benaderen. ZOOM KD 9 Air Jordan 1 Parajumpers Midseason Arches Veste NIKE AIR MAX LD-ZERO Nike Free 2.0 Hombre Al met al, een duidelijke koers. nike air max 90 essential femme New Balance 577 homme Nike Free Run Womens Shoes
Nike SB Blazer Parajumpers Masterpiece Kodiak Doudoune Nike Air Max Maar of het echt veel uit zal maken in de strijd tegen spam? Ik betwijfel het. Nevada Wolf Pack Jerseys canada goose yorkville bomber North Carolina Tar Heels Jerseys nike tn 2017 Homme De meeste adverteerders hanteerden immers al het gros van de bovenstaande regels. Womens Air Jordan 6 Nike Internationalist Canada Goose Chateau Parka Womens Jordan Retro 7 nike air max 2017 donna Adidas Zx Flux Femme Bleu Een spammer echter, trekt zich hier niets van aan.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *