Yes! Google Wave! En nu?

Google Wave Toegegeven, ik ben er zo eentje die vaak sceptisch is als er iets nieuws ten tonele verschijnt. Bewijslast hier, hier en hier. Houston Cougars Om die reden beschouw ik mezelf dan ook een late-but-sceptical-early-adopter. St. Johns Red Storm Jerseys Ik ga mee in nieuwe technieken, maar kijk vervolgens wel even de kat uit de boom. Air Jordan 8 (VIII) Zo ook nu weer. Ohio State Buckeyes Jerseys Afgelopen week ontving ik mijn langverwachte invite voor Google Wave. FREE RN FLYKNIT FEMME Yes! Na het introductiefilmpje te hebben bekeken op mijn eerste Wave, klikte ik verwachtingsvol op alle buttons. Alleen… Washington State Cougars Jerseys Ik zie het weer eens niet. New Balance 999 homme Ik zal de eerste zijn om toe te geven dat het waarschijnlijk aan mij ligt. canada goose chateau parka En dat ik over een half jaar een heavy-user ben. Canada Goose Chateau Parka Daar durf ik zelfs wel een tientje om te verwedden. Nike Air Max Thea Femme Noir Maar tot het zover is: kan iemand mij uitleggen waarom dit zoveel beter is dan de combinatie van e-mail, Google docs en IM waar ik momenteel gebruik van maak? Ik zie het nog even niet.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *