Facebook neemt de wereld over

Een heel geniepig nieuw klein dingetje dat de wereld gaat veranderen. En zo vertrouwd, dat iedereen het kent (en er van houdt). We zijn getuige van één van de meest ingrijpende gebeurtenissen uit de geschiedenis van het web. Mark my words.

De knop ‘Vind ik leuk’ kun je nu namelijk overal op het web tegenkomen. Ook hier. Klik er op en al je vrienden weten wat jij leuk vindt op het web. En belangrijker nog; Facebook weet het. En daar zit hem de crux; hierdoor weet Facebook straks precies wat voor content jij waar en wanneer op waarde weet te schatten.

De volgende stap is snel gezet. Alleen maar relevante content aanbieden, op het moment dat jij het wilt. Big Brother? Het zal wel. Het is precies wat ik wil. En dat vind ik best wel leuk.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *