Nabeschouwing Nederland – Denemarken

Voor de WK-website van ING werknemers ‘Agter Oranje’, mocht ik een korte nabeschouwing tikken van Nederlands’ eerste wedstrijd op het WK. De site is helaas afgeschermd voor niet-INGers, maar vanzelfsprekend kun je hem hier ook lezen. Dit is de beste start denkbaar Vooropgesteld, ik ben een fanatiek Ajacied. Adidas Superstar Femme Portee Zó fanatiek zelfs, dat ik columns schrijf voor de officiële supportersvereniging Ajax. NIKE AIR PRESTO Flyknit Ultra Maar nog even los van het feit dat ik Ajacied ben, ben ik natuurlijk ook gewoon een Nederlander. Nike Air Jordan 11 Womens En dus geveld door de Oranjekoorts. Waarom niet in Oranje? Waarom ik niet in Oranje speel? Ik héb het geprobeerd. Parajumpers Noir Op een gelukkige dag mocht ik meedoen aan de Talentendag van mijn geliefde club. Onder leiding van Louis van Gaal (toenmalig hoofd opleidingen) mocht ik laten zien waartoe ik in staat was. Uit het feit dat je mij niet wekelijks op Studio Sport ziet, zul je hebben opgemaakt dat ik niet goed genoeg werd bevonden. Ik zal een slechte dag hebben gehad. Air Max Flyknit
En dus ben ik nu ‘slechts’ supporter, reporter én zelfverklaard kenner. De wedstrijd Aan mij de eer om het spits af te bijten en verslag te doen van Oranje’s eerste wedstrijd op het WK. Laten we eerlijk zijn. De wedstrijd was niet om aan te gluren. Bobby Rainey Het klinkt misschien gek, maar dit was de beste start die we ons hadden kunnen wensen. Liever nog, was het bij die knullige 1-0 gebleven. Nike Roshe Run Motif Homme Dat zit zo. In Nederland hebben we er een handje van om voorafgaand aan een toernooi naast onze schoenen te gaan lopen. Florida Gators Hadden we Denemarken weggeblazen dan was de arrogantie niet te overzien geweest. Maryland Terrapins En iedereen weet, wat dát voor de prestaties van Oranje betekent. Op scherp Nu, dankzij de matige openingswedstrijd, is de boel weer op scherp gezet. Elia hijgt nadrukkelijk in de nek van Van der Vaart. Van Persie zijn positie is minder onomstreden dan hij zelf graag deed voorkomen. Nigel de Jong zijn zoveelste domme kaart inspireerde Van Marwijk om De Zeeuw in te brengen. Mooi. De spelers staan weer met beide beentjes op de grond.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *