Seth Godin kicks ass

3MASTERLinchpinEen makkelijke stelling natuurlijk. Dwayne Harris Maar toch nog even een heads up voor Seth, vanwege de manier waarop hij zijn nieuwe boek, getiteld Linchpin, promoot. nike air max 2017 nero donna Zijn trouwste volgers heeft hij enige tijd geleden gevraagd een preview te lezen en er een mening over te vormen. Canada Goose Banff Het gevolg: nog voordat het boek daadwerkelijk te koop is, is het al een hit. Nike Internationalist Een hype creëren was nog nooit zo eenvoudig. Jordan Devey Nog een bijkomend voordeel: de inhoud van het boek wordt voor de volgende druk aangepast op basis van de vele reacties en feedback die hij inmiddels verzamelde via de bekende social media. Michigan State Spartans Jerseys Een mooi staaltje co-creation dus. Canada Goose Rideau Parka Dit model van een boek voorpubliceren en participatie van de lezer is niet nieuw. Mujer Air Jordan 7 Het boek dat @Lennartdejong mij als dank voor zijn stageperiode gaf, Groundswell (aanrader!), is op een soortgelijke manier tot stand gekomen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *