**Zucht** Dan maar weer een iPad

appleIk heb een Macbook. Scarpe Air Jordan 3 Een iPhone. Een iPod. Een Apple TV. NIKE CORTEZ Een Magic Mouse. Een draadloos netwerk via Airport. Alabama Championship Shirts Je kunt wel stellen dat ik fan ben van Apple producten. Toen twee weken geleden de iPad werd aangekondigd, stond ik echter niet te juichen. John Jerry Maar dat zegt niet zoveel. Over het algemeen ben ik ALTIJD sceptisch als er iets nieuws uitkomt. Immers, wat moet ik met een apparaat dat van alle bovenstaande producten een beetje kan? Ik zag het weer eens niet. Canada Goose Chilliwack Bomber Maar ik ben om. Bottes Ugg Ze hebben me. Het enige dat er voor nodig was, was een pr-praatje van Wired magazine. Nike Free 5.0 Homme
De mogelijkheden van het apparaat ten maximale benut. Cam Stewart Jersey Magazines downloaden en op de bank lezen. Maar dan in rich-media, ipv inkt. Natuurlijk, dat het ding een e-reader is, is niet nieuw. Maar ik blijf voorlopig nog even hangen in het bestellen van gewone boeken (voor hoe lang nog…). Nou goed. UGG Homme Genoeg tijd verspild. Op naar de States om dat kreng te kopen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *