Het nieuwe communiceren

telefoon Zomaar een dag uit het leven. NIKE ROSHE ONE Parajumpers Denali Wakker worden en de iPhone checken wat er aan mail is binnengekomen. High Fill Power Alaska Doudoune Direct de Telegraaf-app bekijken wat de recensies zijn van Marco & Friends in het Gelredome (ik vond het in ieder geval fantastisch!). Canada Goose Femme Er wordt niet al te veel over gezegd. White Blue Jordan Shoes Parajumpers Windbreaker Mary Todd Dan maar kijken op Twitter wat Marco er zelf over te vertellen heeft. Air Jordan Retro 14 Via Facebook krijg ik een reactie op mijn laatste Twitter-melding. “Lame” schrijft een vriendje, die duidelijk niet zo van Marco & Friends gecharmeerd is als ik. Dit alles vanuit bed. Parajumpers Masterpiece Roosevelt Nike Zoom Crusader De dag moet nog beginnen. NIKE AIR PRESTO Flyknit Ultra Koffie en de laptop. Documentje afmaken en op de mail naar Bloody Minded. Parajumpers Right Hand Parajumpers Femme Californian Joanna Orlando Magic Scarpe Air Jordan 3.5 nike air max thea grigio donna Womens Air Jordan 8 Telefonisch overleg er na. Canada Goose Femme Nike Roshe Run Homme Yeezy Boost 350 V2 De offshore programmeurs zitten in Argentinië, dus mogelijk straks even overleggen op Skype over de status van ontwikkeling van Toddler. Nike Air Max 2017 Homme CMS van Bloody Minded opstarten en wijzigingen doorvoeren voor de website van het Olympisch Gebied. Nike Air Icarus Air Jordan Retro 3 Nike Benassi Indiana Pacers New Balance 1500 homme Air Max 2013
Parajumpers Homme Pauze. Nike Air Mag Canada Goose Soldes Column lezen Menno Pot op www.afcasupportersclub.nl, waar hij me via Twitter van op de hoogte heeft gebracht. Canada Goose Borden Bomber Canada Goose Gilet Femme NIKE AIR MAX 2017 Leuk stukje. Mujer Air Jordan 4 Direct even door naar Linkedin, waar een aantal contacten hun profiel heeft bijgewerkt. Canada Goose Pas Cher Er moet nog gelunched worden. UConn Huskies Tickets voor Ajax – Dinamo Zagreb op www.ajaxtickets.nl gekocht. UConn Huskies NIKE AIR MORE UPTEMPO Parajumpers Right Hand Timberland Homme Worden morgen thuis geleverd, prima. NIKE AIR MAX 2017 Parajumper Femme Alaska ADIDAS NMD Net op tijd voor de wedstrijd. NIKE AIR HUARACHE Nike Air Huarache Femme Rose Yeezy 350 Boost Even een break in de sportschool. Air Jordan 11 Andre Johnson Koptelefoon op en BNR via Nederland.fm luisteren. canada goose victoria parka Wat gebeurt er allemaal rondom DSB? Er komen sms-berichten binnen die ik direct beantwoord. Canada Goose Chilliwack Bomber New Balance 373 homme Op de schermen in de sportschool worden vier televisiezenders getoond. Masterpiece Kodiak Doudoune Parajumpers Masterpiece Passport Nike Air Jordan 12
Terug achter het bureau. Washington Huskies Jerseys 2016 Parajumpers kobe 9 cheap Bugs van Toddler doorlopen, via Google Docs de buglist bijgewerkt en een update verstuurd naar Argentinië. New Balance 577 homme Harvard Crimson Jerseys Snel nog even een nieuwe (test)babysite op Toddler gemaakt om eea af te ronden. Canada Goose Heli Arctic AIR MAX SEQUENT Under Armour ClutchFit homme Ziet er goed uit, maar nog veel werk te doen voor de programmeurs. adidas y3 homme Nike Hyperdunk
Grey Black Jordan Shoes UGG Classic Mini Timberland Enfant Logan Ryan Einde dag; WordPress opstarten om een blog-item te schrijven. Parajumpers Right Hand Parajumper Femme Alaska Snel nog even een foto posten op Twitter van gisteravond om te linken aan het artikel. Creighton Bluejays En dan: moe. TENNIS CLASSIC ULTRA FLYKNIT Geen puf meer, uitgeblust op de bank. Nike Free Rn Flyknit Homme Niet zo gek, als ik dit teruglees. Canada Goose Constable Femme Asics Gel Lyte 3 Femme Rose De communicatiemiddelen van het resultaat van één schamele dag werken zijn namelijk (allen meerdere malen per dag gebruikt):

 • e-mail
 • Mobiele applicaties
 • Twitter
 • Facebook
 • Linkedin
 • Telefoon
 • Skype
 • Web
 • Radio
 • Televisie
 • SMS

De vraag rijst: Ben ik misschien gek geworden? Vandaag was namelijk een rustige dag. Parajumpers Materpiece Owner parajumpers windbreaker DESERT Parajumpers Homme Pas Cher Er was tijd om te sporten en ik ben vroeg klaar. Canada Goose Homme New Balance 533 femme Canada Goose Ontario Toch is er sprake van een ‘communication-overload’. Adidas Harden Crazylight Parajumper Gobi Femme Georgia State Panthers Jerseys Nike Air Max 2017 Homme Wat is de zin van always-on te zijn? Mis ik iets structureels? Het antwoord is vanzelfsprekend “Nee”. Los van het bereikbaar moeten zijn voor zakelijke doeleinden, zijn wij (de online generatie) onszelf over de kop aan het jagen met -onder andere- al die social-networks waar je aan MOET meedoen. UCF Knights Burberry De Tweets, krabbels, posts, mails, smsjes, voicemails en weet ik veel wat vliegen je om de oren. Canada Goose Pas Cher Nike Air Foamposite Womens Canada Goose Gilet Homme Soms verlang ik terug naar de tijd dat je met een schrijfblok en een bureautelefoon aan het werk ging . Parajumpers Homme Nike Benassi Curry Due Bambini Canada Goose Chateau Parka Ongestoord iets moois bedenken, fabriceren en op gezette tijden overleg. Timberland Nouvelle Bottes Virginia Tech Hokies ‘s Avonds kijk je het Journaal en ‘s ochtends lees je de krant. Canada Goose Westmount Parka UGG Bailey Bow Parajumper Femme Alaska Als je geluk had, luisterde je overdag af en toe naar de radio. Canada Goose Mystique Parka Air Jordan Spike Jonathan Allen Jersey Ach moeder, leefde ik maar in de serie Mad Men! Heerlijk lijkt me dat. Canada Goose Mystique Parka Gewoon voor een maandje. New Balance 990 femme Maar helaas, dat zal voorlopig niet gaan lukken. Air Jordan 14 (XIV) Asics Gel Kinsei 6 Homme Boston College Eagles Jerseys ADIDAS Yeezy Boost 350 V2 Tot de volgende post.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *