I like this like button

In Southpark hebben ze er al eens flink de draak mee gestoken. All Black Jordan Shoes Hoe zou het zijn als je in het echte leven mensen zou kunnen ‘liken’ of ‘ignoren’? Belachelijk natuurlijk (maar wel hilarisch). Jeans Armani Maar dit concept vind ik too cool for school. Parajumpers Homme Een fysieke ‘like’ geven aan iets dat je op straat, Canada Goose Freestyle Gilet of in dit geval, Air Jordan 1 een museum ziet. Canada Goose Victoria Parka Het Museum voor Communicatie in Den Haag start in het kader van de Museumnacht met een pilot, Burberry waarbij gebruikers een kunstwerk dat ze er zien, ADIDAS Crazylight Boost 2016 Low kunnen liken. Julio Jones Jersey Om in de termen van Southpark te blijven; “Sweet”.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *