Positieve ondernemers & individuen gezocht

obamaMomenteel werk ik aan een bijzonder nieuw project. Samen met de partij achter o.a. Nike Air Max 90 Homme www.mamaenzo.nl, www.flexmoeders.nl en www.zideo.nl, ontwikkel ik een nieuw platform voor de zogenaamde Cultural Creative. Jordan CP3 Hiervoor ben ik, Canada Goose Homme onder andere, Canada Goose Expedition Parka op zoek naar ondernemers of individuen die zich op een positieve wijze weten te onderscheiden. Womens Jordan Retro 7 Daarmee bedoel ik op het vlak van innovatie, ecologie, UGG Fox Fur Bottes duurzaamheid, Air VAPORMAX ontwikkelingswerk of zelfontwikkeling. GS Air Jordan 11 Ben je positief ingesteld en geloof je in verandering? In dat geval kun je me helpen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *